Cursus op locatie
Online cursus
Thema's
Docent
Mijn cursussen

Covidik-kijken met Marc Van Ranst WEBINAR

Bubbels, knuffelcontacten en social distancing. Ondertussen is het al bijna een jaar geleden dat het coronavirus in België uitbrak. Maar wat zal het virus nog nalaten? Blijven handgels een essentieel deel van onze hygiëne? En hoe gaan we morgen naar kantoor, de bioscoop of het theater? Marc Van Ranst geeft een korte stand van zaken aan de hand van de actuele cijfers en gunt je een blik op de toekomst, voorbij de cijfers. Daarna krijg je de kans om heel gericht vragen te stellen aan een van de bekendste virologen van ons land. Twijfels, angsten maar ook je hoop kunnen hier aan bod komen.

Woensdag 3 februari van 13 tot 14 uur.

Marc Van Ranst

Marc Van Ranst

Marc Van Ranst is hoogleraar virologie aan de Faculteit Geneeskunde van de KULeuven. Sinds de uitbraak van de corona-epidemie zetelt hij in verschillende organen die de diverse Belgische gezondheidsautoriteiten adviseren over de bestrijding van het virus en prognoses maken over de ontwikkeling en verspreiding ervan in België. Hij is vaak te gast in diverse media.

Cursussen van deze docent

Lees het eerste hoofdstuk

Webinar

Deze online cursus is een webinar. Dit houdt in dat u op het afgesproken moment aanwezig moet zijn: Woensdag 3 februari van 13 tot 14 uur.

Je kan de cursus reeds aankopen. Binnen de 24 uur voor de voorstelling ontvangt u via mail een ZOOM-link om de sessie bij te wonen.