Cursus op locatie
Online cursus
Thema's
Docent
Mijn cursussen

David Hockney

David Hockney: ontdek de nieuwe tentoonstelling met Davidsfonds Academie

Wist je dat de dubbeltentoonstelling van David Hockney in Bozar nu al een groot succes is? Dankzij Davidsfonds Academie heb je de kans om deze expo van dichtbij mee te maken. We bieden een uitgebreid programma i.s.m. Bozar.

Op 9 november neemt Anne Judong (Bozar), kunsthistorica en theaterwetenschapster, je mee doorheen het leven en werk van David Hockney tijdens een voorbereidend webinar. Een week later, op 16 november leidt een gids je virtueel en interactief rond door de tentoonstelling. Wil je graag de werken van David Hockney ook van dichtbij bekijken? Boek via ons een gids die je op 27 november rondleidt doorheen de expo’s in Bozar zelf.

Het grote voordeel aan een voorbereidend webinar volgen, is dat je nieuwe dingen in de schilderijen opmerkt die je anders over het hoofd zou zien. Bovendien krijg je extra weetjes over het leven en werk van David Hockney. Zo kruip je eventjes in het hoofd van deze bekende pop-art kunstenaar.

Het webinar van David Hockney start op di. 9 november van 19.30 tot 21 uur. De virtuele rondleiding vindt plaats op di. 16 november van 19.30 tot 21 uur.

Extra: Op za. 27 november om 10 uur begeleidt een gids je rond door de expo’s in Bozar voor 20 euro extra.

Meer informatie en inschrijven.

Foto: (c) IPD-1938 : David Hockney, "No. 125", 19th March 2020, iPad painting © David Hockney