Cursus op locatie
Online cursus
Thema's
Docent
Mijn cursussen

Het voorjaarsaanbod is er! 

Wil je meer weten over Aboriginal kunst? Meegenieten van de muziek van Bachacademie? Een beetje Russische taal en cultuur opsnuiven? Kennismaken met de wereld van de artificiële intelligentie? Of met het hele gezin meer ontdekken over popart? Neem dan zeker een kijkje in het nieuwe cursusaanbod van Davidsfonds Academie.  Verspreid over heel Vlaanderen vind je  cursussen over geschiedenis, taal, kunst, muziek, actualiteit, wetenschap of zingeving.  Dit keer opnieuw met een aanbod voor jong en oud(er) tijdens de familiedag popart in S.M.A.K.!

En waar kan je dat aanbod vinden? Onze cursisten en Davidsfonds-leden krijgen het aanbod op papier aan in de vorm van een krantje. Dat krantje kan je ook online raadplegen als het bijvoorbeeld de eerste keer is als je een cursus bij ons volgt of als je het krantje (nog) niet ontvangen hebt.  Vind het krantje hier online. 

Maar uiteraard staan alle cursussen ook op onze website! Ga naar de homepagina van  davidsfondsacademie.be en klik op 'cursussen op locatie' of gebruik het zoekbalkje om een bepaalde cursus te zoeken. Klik op 'lees meer' om meer informatie over de cursus te krijgen en bovenaan bij prijscategorie klik je dan aan of je ledenkorting krijgt of niet. Voeg alles vervolgens toe aan je winkelmandje en ga naar betalen! 

Onze online cursussen? Ja, die zijn er ook nog! Ga naar 'online cursussen' en vind onze e-cursussen en webinars. 

Ondervind je problemen bij het inschrijven? Mail ons dan op  academie@davidsfonds.be en helpen we je met veel plezier verder.